Du hittar CGS Entreprenad  även på Blocket:     https://www.blocket.se/cgs-byggarbetsmaterial

 

CGS Cool Metallfärg 3i1 & Entreprenad Cool Grossist Sweden AB är det enda företaget i Sverige idag med direkttillgång av HÖGKVALITATIVT GODKÄND METALLFÄRG för platsmålning.

 

CGS är GRÖN+ godkända och uppfyller alla kvalitetskrav som leverantörer för Skanska idag, vilket innebär att både miljö och arbetskvalitet från början till slut är de röda tråden i vårt WIN-WIN koncept.

 

CGS tillhandahåller därför enbart byggarbetsmaterial och medarbetare med alla nödvändiga kompetenser och certifikat som behövs för att utföra både stora som små uppdrag inom bygg- och måleribranschen.

 

Vi har dock valt att nischa oss inom renovering & målning av smide och gjutjärn, balkongräcken ,conatainrar, element , altaner, diverse snickerier,köksluckor,fönsterbläck, cyklar och alla objekt/föremål som är av plåt, alluminium, plast, trä och metall samt snickeri.

 

Det du alltid kan förvänta dig av oss som kund ,till skillnad från andra företag inom denna sektor, vare sig det är industriellt/statligt eller privat är följande:

 

-Kostnadsfritt besök för att säkerställa en bra offert för att uppnå önskat resultat så smidigt och noggrant som möjligt

 

-Högkvalitativt byggarbetsmaterial till attraktiva priser

 

-Individuella uppdragsavtal för fasta priser

 

-Service, drift och kvalitetssäkringsrutiner för fackmannamässiga utförda arbeten

 

-Kommunikation på toppnivå med språkfärdigheter i svenska, engelska, polska, serbiska, ryska och tyska.

 

                                                                                     *** Generella Prisuppgifter OBS! inkl material fr.:

 

-Vägg/Tak målning inomhus 185:-/kvm ( spackling, slipning, applicering av 2 lager färg)

 

-Målning av element 585:- (ex 40×120 cm ,grundning, rostskydd och täckfärg av den nåbara delen av ett monterat element, kostnad för demontering kan tillkomma i     annat fall)

 

-Målning av grindar/staket 295:-/kvm (gjutgärns grindar el balkongräcken grundning, rostskydd och täckfärg på plats )

 

-Övrig Plåt , Alluminium och Metallfärgsmålning mindre objekt 680:-/kvm, större objekt 860:-/kvm (grundning, rostskydd och täckfärg cert. Godkänd  platsmålning)

 

– Kakling/Plattsättning 395:-/kvm (inomhus i hall och kök och utomhus på fasad eller mark på förberedd yta och eget kakel/sten/plattor)

 

– 490:-/ tim är ett snittpris för löpande timdebitering INKL ARBETSMATERIAL i det fallet annan prisoffert inte är aktuell vid mer omfattande projekt med ev     tillkommande  snickerarbeten eller dylikt

 

Ring eller maila för kostnadsfri offert och tidsbokning!

 

Alla CGS produkter är godkända genom BYGGVARUBEDÖMNINGEN, SUNDAHUS bedömda och medlemmar av ISO 9001:2015. och ISO 14001:2015, samt har godkännanden från BREAM och Miljöbyggnad.Alla produkter följer EU- bestämmelser (VOC, Formaldehyd etc). Samtliga Säkerhetsdatablad och Miljödata dokument samt övrig information och säkerhetsdatablad finns att finna under fliken Kvalitet.

 

                                             Är du redo att att effektivisera, ekonomisera och därmed kanske expandera                –    står CGS redo för dig att levererar!